dijous, 11 de febrer del 2016

CARNESTOLTES!


El rei Carnestoltes ha arribat i la festa ha començat!!

La setmana passada va ser molt divertida. Vam celebrar el Carnestoltes a l’escola i ens vam disfressar de moltes coses.

Vam tenir una setmana plena de consignes amb la temàtica dels contes: el dilluns ens vam disfressar de nans; dimarts d’animals; dimecres de bruixes i llops; i dijous de pirates. Totes les consignes estaven escrites en un conte i nosaltres (els alumnes de sisè) i els de cinquè vam anar per les classes a informar de les consignes. Qui no venia disfressat havia de pagar penyora!

El divendres vam celebrar la gran rua. Els nens i nenes de P3 a 4rt de primària anaven disfressats de personatges de contes com el flautista d’Hamelín, el mag Merlí, Peter Pan, Wally, el Gat amb botes... Nosaltres vam acabar esgotats perquè els vam ajudar en la rua i també vam baixar les seves motxilles perquè ho tinguessin tot preparat al pati.

Després de la rua van desfilar tots amb les seves disfresses, que eren xulíssimes! I abans de marxar a casa vam tenir pinyates, confetis, música i molts caramels!

Per acabar el dia de festa, de 18 a 20 de la tarda els de la E.S.O van fer una súper festa i ens van convidar! Hi havia disfresses molt originals: capses de crispetes, una noia que anava de Coca-cola, zombis, animadores, jugadors de rugbi...

Va ser un Carnestoltes molt divertit!!

La pròxima setmana tenim més experiències per explicar-vos! Visiteu-nos!
Aquí us deixem unes fotos!

1 comentari:

  1. Jostin.va ser una setmana molt divertida la del carneltostes.a mi em van agradar molt les pinyates

    ResponElimina