divendres, 22 d’abril del 2016

Setmana creativa i cultural!

Bona tarda bloguers! Aquí estem en una nova entrada del blog!

Quant de temps sense donar-vos notícies!

El dimarts vam rebre una sorpresa! Va venir l’Edi, que és músic i ens va fer un taller d’improvisació! Vam aprendre sobre l’ art d’improvisar i fer diferents sons amb la veu i el cos. Va ser una passada! Vam composar una cançó que es deia “Leopardo pájaro en Nueva York” i “La mosca Juanita en la discoteca”.  


Durant aquestes setmanes hem estat preparant l’obra de teatre Tot Capgirat, d’Adelaida Frías. El dimarts vam fer el “pre-estreno” amb un públic molt especial: els nostres fillols i els alumnes de P4! I el dimecres la vam representar pels pares. Ens va quedar genial!


Avui divendres ha sigut un dia molt diferent! Hem celebrat la Diada de Sant Jordi i els Jocs Florals! Hem fet moltes activitats! Primer, hem anat a vendre llibres al pati; després, hem baixat tots a comprar llibres, manualitats fetes pels alumnes de Cicle Mitjà i pastissos preparats pels de 4rt de la ESO.

Després del pati hem celebrat l’entrega dels premis dels Jocs Florals. Felicitem als guanyadors! De la nostra classe han guanyat la Isabel i l’Anna! Ha estat un dia màgic i molt mogut!



Recordeu visitar més el blog i deixar un comentari!

1 comentari:

  1. Nosaltres també vam formar dues "cançons" i va ser molt divertit!
    Alguns companys de 6é-A , jo inclosa, ens vam quedar a veure la vostra obra.I va quedar fantàsticament genial!
    Voldria felicitar a les dues guanyadores de 6é-B.FELICITATS!
    Ah! I les roses de plastica, que surten a l’últim collage,l'ultima foto a la dreta, molt maques!
    Esperem una nova entrada!

    ResponElimina