diumenge, 29 de novembre del 2015

Setmana de novetats!


Hola! Aquí els alumnes de sisè una altra vegada! Com us ha anat la setmana? A nosaltres molt bé! Hem fet moltes coses. Comencem!

El dimarts, al taller de català, alguns grups van fer les exposicions dels seus treballs sobre el Relleu. I van sortir de 10!

El dimecres vam anar al Palau de la Música. Va ser divertidíssim. Quan vam entrar vam al·lucinar perquè semblava el castell d’un rei. Hi havia una escala molt gran i vidres de molts colors. L’espectacle que vam veure es deia “Les músiques del món”. Eren cinc nois que cantaven i feien música només amb les seves veus, sense instruments! Ens va agradar molt.

Durant aquesta setmana a Social Science hem continuat la nostra expedició per la Prehistòria. A classe estem fent un mural amb les tres etapes més importants de la Prehistory. Sabeu quines són? Escriviu-les als comentaris i la setmana que ve us ensenyarem com està quedant!

Per acabar, el divendres vam parlar del pessebre vivent que farem pel Nadal i hem repartit els personatges. També vam celebrar el dia de la Miraculosa i el dia del mestre!

Ja estem preparats pel desembre! Ens esperen moltes sorpreses! Comenteu i no deixeu de visitar el nostre bloc!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada